+31 610892849       info@CUBUSINESS.NL

Over Cubus

Roland ten Pas, de drijvende kracht achter Cubus, is al ruim 35 jaar werkzaam in Credit & Financial Management en heeft zich de laatste 20 jaar met zijn eigen ondernemingen gericht op Credit Management dienstverlening, Consultancy, Detachering, Interim management en Training.

Met ondernemerschap en zijn multidisciplinaire aanpak, heeft hij 100+ organisaties geholpen om beter te presteren. Roland heeft de creativiteit, de ervaring, de rust en doelgerichtheid om problemen om te zetten in kansen en oplossingen. Hij heeft veel innovaties in het vakgebied Credit Management neergezet en haalt daaruit veel energie.

Naast zijn activiteiten in Cubus is Roland partner van Schuldzorg en Quantforce, organisaties die unieke diensten bieden en waarin hij met veel passie onderneemt.

Quantforce is al een aantal jaar actief met toepassingen voor grote internationale organsaties. Quantforce heeft een zeer innovatief en uniek Predictive Modeling Platform ontwikkeld, die een extra dimensie geeft aan scoring en data modeling. Controled machine learning en snelle updates van scorecards zijn hiermee effectiever en door de specifieke proposities bereikbaar voor de gehele markt.

Schuldzorg is een nieuwe dienst [sinds september 2016] die namens schuldeisers de administratieve behandeling van schuldhulptrajecten ondersteunt. Schuldzorg is intermediair tussen de schuldeiser en de schuldhulpverlenende instantie. Belangrijkste doelstelling is om het administratieve proces vloeiend en snel te laten verlopen.Meer details en achtergrond

Krijg een meer gedetaileerd idee over projecten, initiatieven en innovaties waaraan ik in het verleden heb gewerkt. Download de pdf rechts. Heb je hierover vragen, laat het mij weten.