+31 610892849       info@CUBUSINESS.NL

De business

Concepten 

Elke vernieuwing ontstaat uit een concept, een denkbeeld, een ontwerp. De kracht van Cubus ligt in het schetsen van nieuwe producten en instrumenten.

Strategie

Strategie geeft richting aan visie en missie. Het behelst de kunst van het kiezen en het beperken. Cubus vertaalt  jouw doelstellingen naar een begaanbare weg voor alle stakeholders.

Innovatie

Juist in deze tijd, een tweede industriële revolutie, is het belang om nieuwe producten, diensten en instrumenten neer te zetten. Cubus helpt jou een leidende rol te nemen.

Maatwerk

Alle trajecten zijn maatwerk. Cubus stemt elk traject af op de vraagstukken en de mogelijkheden van de organisatie. Het resultaat telt, vanzelfsprekend. Toch is de weg die we samen bewandelen net zo belangrijk als het doel zelf. We vinden het daarom belangrijk om open met elkaar in gesprek te gaan alvorens te starten. De juiste klik en elkaars taal spreken zijn randvoorwaarden voor succes.


Consultancy

Een enkel advies of het uitwerken van een complexer vraagstuk, groot of klein, Cubus doet het met passie. Cubus adviseert, doet onderzoek, maakt business cases, helpt met besluitvorming en ondersteunt directie en management, et cetera.

Management

Om een bepaalde doelstelling te bereiken kun je Cubus inzetten om tijdelijk leiding te geven aan een bedrijf, team, business unit, afdeling of project. Nadat we samen de doelstellingen hebben bepaald, gaan we aan de slag om het te realiseren.

Training

Cubus verzorgt  kennis- en vaardigheidstrainingen op  gebied van Credit & Financial Management. Maatwerk, interactief, veelzijdig, Cubus vult aan wat jij nodig hebt.


Projecten

Een project heeft soms net dat beetje meer kennis of ervaring nodig om echt te slagen. Schakel Cubus in voor het projectmanagement of juist om het projectteam te ondersteunen met kennis en ervaring op het vakgebied.