+31 610892849       info@CUBUSINESS.NL

Nieuws

Volg hier alle interessante publicaties, evenementen, innovaties en aanbiedingen.
Dit allemaal vanuit de bekende ingredienten die er al 20 jaar zijn: passie, enthousiasme, innovatie en kwalitatieve betrouwbare oplossingen. heb je vragen of wil je meer weten, geef een bericht en ik neem contact met je op.


NEW PARTNERSHIP QUANTFORCE

Amsterdam – Op het order-to-cash platform van FinTech-bedrijf Onguard is het vanaf het eerste kwartaal in 2020 mogelijk om het betaalgedrag van debiteuren te voorspellen en daar direct naar te handelen. De historische data uit de software van Onguard, de externe debiteureninformatie van bedrijfsdata-expert Altares Dun & Bradstreet en de relevante factuur- en betaalhistorie van de klant zelf worden bij elkaar gebracht. Dit gebeurt via machine learning op een door Quantforce gegenereerde scorecard. De score die ontstaat rangschikt de debiteuren op volgorde van risico op niet-betaling. Op deze manier kunnen organisaties in een vroeg stadium inschatten wat het betaalgedrag is van klanten en daarop anticiperen.

Workflows aanpassen op basis van debiteureninformatie

Op het moment dat bekend is wat het risicoprofiel van de klant is, wordt het mogelijk om workflows direct aan te passen op het betaalrisico met behulp van artificial intelligence. Wanneer wordt voorspeld dat een klant niet of te laat gaat betalen, is het mogelijk om vroegtijdig en direct de nodige acties te nemen en voorzorgsmaatregelen te treffen. Dit bespaart de organisatie tijd en beperkt exposure en onnodige acties, zoals het versturen van aanmaningen of de overdracht aan incassobureaus.

“Zowel binnen als buiten organisaties is ontzettend veel data beschikbaar, waar nu nog weinig gebruik van wordt gemaakt”, vertelt Daniel van den Hoven, VP Alliances & Partners bij Onguard. “Met alle beschikbare data kunnen organisaties meer betekenen voor klanten. Dankzij de samenwerking tussen Quantforce, Altares Dun & Bradstreet en Onguard wordt het voor onze klanten mogelijk om vooraf te voorspellen of en wanneer klanten gaan betalen. Dit is voor zowel de organisatie als de klant prettig, omdat er direct actie ondernomen kan worden om tot een oplossing te komen wanneer een betaling niet lukt. Op deze manier wordt het debiteurenbeheer pro-actiever en efficiënter ingericht. Daarnaast vallen we klanten die toch wel gaan betalen niet onnodig lastig. Creditmanagers zien in één oogopslag welke klant extra aandacht behoeft en kunnen eenvoudig prioriteren. Voordeel voor de organisatie is dat er meer focus ligt op de hoge risico-klanten en dat de doorlooptijd van facturen korter wordt.”

Rob Berting, Managing Director van Quantforce vult aan: “De samenwerking tussen deze drie partijen uit dezelfde markt is een logische. Alle drie hebben we onze eigen expertise en doordat we onze krachten hebben gebundeld, kunnen we nog meer waarde bieden richting de klant. Quantforce kent de scores toe aan de hand van bewezen algoritmes en past daarnaast machine learning toe. Het is hierdoor mogelijk om de workflows op het platform van Onguard automatisch aan te passen op het debiteurenrisico. Op deze manier kan Onguard de klant en zijn debiteuren optimaal ondersteunen in het order-to-cash proces.”

Adriaan Kom, Director Partnerships bij Altares Dun & Bradstreet: “We hechten veel waarde aan de klantrelatie en dankzij de frisse samenwerking tussen de drie organisaties kunnen we nog meer waarde toevoegen voor de klant. De combinatie van de gedragsinformatie uit de markt vanuit Altares Dun & Bradstreet, de historische data vanuit Onguard en de technologie van Quantforce zorgt ervoor dat er goede voorspellingen gedaan kunnen worden. Organisaties krijgen door de combinatie van data antwoord op de vraag hoe een debiteur zich in de nabije en verre toekomst gaat gedragen. Op deze manier krijgt een organisatie nog meer inzicht in de klant en kan de business naar een hoger niveau worden getild.”

www.emerce.nl/wire/machine-learning-platform-onguard-stelt-bedrijven-staat-betaalgedrag-klanten-voorspellen?fbclid=IwAR3m7u-a2Yu11fqdJipmUBjs2nGJbgBFkjN-P4auutcKmFqjXjLe2R0eOVU

Lees meer

CREDITEXPO 7 NOVEMBER 2019 NIEUWEGEIN

Visit our workshop at 12.15 and visit the Quantforce stand! Hope to see you there!

Lees meer

Het was een prachtig en inspirerend event met veel bezoekers, goed om als sponsor een bijdrage te leveren!

Lees meer

The Faces of Leadership

Op donderdag 27 juni 2019 organiseert Nyenrode een event waar Quantforce als sponsor aan bijdraagt.

Lees meer

Artikel VVCM magazine

Trots om onze visie en Credit Management oplossingen te delen

Lees meer

Speciaal aanbod!

Quantforce biedt je een gratis workshop aan!

Lees meer

Omdat de vorige Masterclass zo'n mooi succes was!

Op 9 oktober nemen we u samen met Nextlevel Academy weer mee in een praktische vertaling van Enterprise Risk via Credit Risk naar praktische vertaling en beheersbaarheid. Geen technisch of conceptueel verhaal, maar hoe je dit daadwerkelijk aanpakt en beheerst.

Don't miss it....

Lees meer

CREDIT SCAN MET SCORING VAN UW PORTEFEUILLE

Cubus biedt nu een scoring van uw portefeuille als aanvulling op de bestaande scan in samenwerking met de Fintech software oplossing van Quantforce. Hiermee biedt Cubus een unieke propositie voor het waarderen van uw Credit Management

Lees meer

Mis deze training niet!

www.nlacademy.nl/trainingen/credit-risk-management-en-voorspellend-vermogen/

Lees meer

Sneak preview QuantQollect

Binnenkort gaan we live met onze nieuwe website vol met innovaties. Hier alvast een preview hoe een van de QuantQollect productlogo's eruit komt te zien.

Lees meer

Nieuwe website Schuldzorg

Zelfs in onze relatief korte bestaan vinden we het tijd om onze website aan te passen en te verfraaien.

Neem een kijkje op www.schuldzorg.nl    

Lees meer

Schuldzorg klant event

Afgelopen week hebben we het Schuldzorg Klant Event gehouden bij onze partner en mede-sponsor van het Event, Flanderijn Incasso en Gerechtsdeurwaarders.. Het was een geweldig sportief spectakel en mooi om te zien hoe het Flanderijn team ook een aantal overwinningen behaalde. Het was goed om samen met een aantal van onze relaties een mooie avond te hebben beleefd.

Lees meer

Quantforce introductie QuantQollect

Quantforce introduceert nieuwe diensten voor Credit Management

Lees meer